fbpx

Frederik Eisig

Frederik har de sidste 15 år ikke dyrket motion.

Kombineret med stillesiddende arbejde, usunde levevaner, en ikke-eksisterende kondi og et fedtdepot på maven er det for alvor tid til en livsstilsændring.

Med et knæ der driller lidt en gang imellem har Frederik opgivet at forsøge sig med løb, og fordi cykling ikke belaster knæet på samme måde har han i længere tid drømt om kaste sig over cykling som motionsform, men har manglet sparket til at tage det første pedaltråd

Selvom klikpedaler er nyt for Frederik er det ikke det han frygter mest – det er mere at styrte på cyklen i høj fart. Og så frygter han at punktere for han har aldrig prøvet at lappe en racercykel før.

Frederiks mål er at selvom 10-ugers forløbet er slut så er han blevet hooked på cykling som motionsform og bruger den aktivt på vejen mod en livsstilsændring til et sundere liv  – der helt sikkert vil give ham mere overskud både fysisk men også mentalt.

FLERE DELTAGERE

ALLE DELTAGERE
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram