fbpx

Jan Kruse

Selv om jeg er 53 år gammel og har diabetes, er jeg ikke for gammel til at træne. Jeg elsker at træne. Det giver nogle udfordringer med min diabetes, men der tager jeg kampen op, for det er mig der styrer min diabetes og ikke omvendt.

Det er vigtigt at spise ordentligt, selvfølgelig er jeg også som alle andre, jeg falder i en gang imellem, men så er det op på jernhesten igen. Jeg cykler rigtig meget på min cykel, som er en almindelig gadecykel. I oktober 2015 gennemgik jeg en hjerteoperation og ved genoptræningen cyklede jeg meget på kondicykel og det var medvirkende til at jeg købte en cykel, for at fortsætte den gode stil jeg var inde i.

Så at være med i cykeludfordringen er en kæmpe motivation for mig, at lære det rigtigt, det at cykle, ikke kun for mig selv, men at cykle sammen med andre.

FLERE DELTAGERE

ALLE DELTAGERE
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram