fbpx

Mai-Britt Catrine Holsbøl

Rikke er en kæmpe inspiration for mig. Jeg har fulgt Rikkes vanvittige cykelrejser rundt om i verden de sidste mange år og tænkt “hvordan faen kan hun det fysisk og stadig smile så meget”:-)

Omvendt har jeg jo oplevet mange gange i min dansekarriere, at folk har synes mit job har været vildt med al den træning, og det er det skam også, men min kærlighed til dans og træning gør det lettere, plus min krop er vant til det. Så jeg tager det som en udfordring for min krop og mit liv, at prøve noget jeg virkelig er dårlig til, og faktisk tvivler på om jeg kan. Jeg vil gerne vise mine elever og andre at springe ud i ting og komme ud af ens comfort zone kan være ret livsbekræftende selvom det er hårdt.

FLERE DELTAGERE

ALLE DELTAGERE
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram