fbpx

Søren Hansen

Søren har arbejdet som lydmand i over 30 år med høj fart på. Søren har sit eget firma og arbejder med events, så det er svært at få motion passet ind. Dagligdagen er fyldt helt op med en 60 timers arbejdsuge – så det meste motion bliver ved kigge på medlemskortet til lokale motionscenter.  MEN nu skal der ske noget på motionsfronten. Alderen trykker og kroppen er under pres. Jeg ønsker virkelig at komme i bedre form – selvom pæreform vel også er en slags form. Jobbet har tillige givet masser af udfordringer igennem tiden – brækkede fingre, ankler og 2 hjerneblødninger. Dette har dog ikke slået Søren ud af kurs. Alle forhindringer er overkommet og han er videre i højeste gear uden mén. Næste udfordring er at få passet motionen ind i hverdagen.

FLERE DELTAGERE

ALLE DELTAGERE
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram