fbpx

CykelUdfordringen

PARTNERE

CYKELUDFORDRINGES

PARTNERE

Vi vil gerne takke alle vores partnere for at programmet kan lade sig gøre.
Tak til SPIES for at støtte op om projektet og være med til at brede det gode budskab om cyklings gode egenskaber. SPIES har også været med til at fortælle om de fantastiske oplevelser der kan vente en hvis man vælger cyklen til på ferien.
Tak til Bevæg dig for livet for at hjælpe os med at sætte fokus på cykelmotion som idræt. 
De har om nogen lært os om fællesskabet via deres klubmiljøer og hvordan man kan sørge for at alle føler sig velkommen uanset niveau.
Tak til SCO for at sørge for at vores deltagere havde nogle gode og solide cykler at køre på under hele forløbet.
Tak til den Spanske Stats Turistbureau i Danmark for at koordinere alle indsatser i forbindelse med vores ophold og optagelser i Spanien.
Tak til smukke VALENCIA for at sørge for verdens bedste hospitality hele vejen rundt imens vi optog.
Tak til Film Commission Costa Blanca for at hjælpe os med at få alle de rette tilladelser, så vi kunne få en masse fantastiske billeder fra Alicante og især omkring og på bjerget Alto de Aitana.
Tak til Hotel SOLYMAR for at behandle os helt fantastisk under vores ophold i Spanien.
Tak til smukke Calpe by for at sørge for verdens bedste hospitality og nogle smukke omgivelser  hvor vi kunne føle os hjemme imens vi optog.
Tak til WAHOO som sørgede for udstyret der gjorde at alle vores deltagere havde mulighed for følge deres udvikling under træningen via deres computere samt at sørge for at de kunne træne derhjemme selv i dårligt vejr med en WAHOO hometræner og det fantastiske softwear fra ZWIFT.
Tak til Zebla for at vores deltagere kunne holde ud at lugte til deres træningstøj og sko gennem alle 10 uger samt sidde roligt i sadlen selv på de lange ture.
Tak til Pure Power for at sørge for at vores deltagere havde de rigtige energi depoter med på alle ture igennem alle 10 uger.
Tak til CRAFT for at sørge for at vores deltagere havde lækkert tøj at tage på hver gang de skulle på cyklen.
Tak til WELLCOME for lån af de bedste faciliteter til fælles indendørs træning, delmåls-træninger samt målinger af vores deltagere.
Tak til Solybike for lån og transport af cykler rundt i hele Costa Blanca. En service vi sent vil glemme.
Tak til SHIMANO for at opgradere vores cykler samt søger for sko og hjelme til alle vores deltagere, så vi kunne få dem på sikkert og godt på landevejen.
Tak til BAK OPTICS for at udstyre vores deltagere med de helt rigtige cykelbriller.
Tak til AIMHIGH for top professionel måling af vores deltageres fysiske form. Et fantastisk værktøj som vi ikke kunne have været foruden.
Du bliver hvad du spiser. Tak til CookingClub for at inspirere os til at spise en kost der støttede op om træningen. 
Tak til Martin Kreutzer for at give os en dybere indsigt i hvad kosten betyder for kroppens velbefindende. Med den rigtige benzin på motoren kom vores deltagere længere end mange af dem selv troede de kunne.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram